3ème journée d'études

3ème Journée d'études

2 haziran 2022'de üçüncüsü düzenlenen "3ème journée d'études" etkinliğine Fransız Dili Eğitimi Bilim Dalında eğitimlerini sürdüren yüksek lisans ve doktora öğrencileri katılımcı, ana bilim dalı öğrencileri dinleyici ve öğretim üyeleri de moderatör olarak katılmıştır. Seminer dersi kapsamında hazırlamış oldukları makaleleri "3ème journée d'études" kapsamında sunmuşlardır. Böylelikle katılımcılar hem çalışmalarını paylaşma hem de fikir alışverişinde bulunma imkânı elde etmişlerdir. 9.45'te Sorbonne Nouvelle Paris 3 Üniversitesi Didactologie Bölüm Başkanı Prof. Dr. Fabrice Barthélémy'nin "Intérêts et enjeux de la comparaison dans les recherches en FLE" başlıklı açılış konuşmasıyla başlayan etkinlikte 5 oturumda 5 sunum yapılmıştır.

Etkinlik programına buradan ulaşabilirsiniz.

Bu sayfa French Language Teaching tarafından en son 03.06.2022 15:39:08 tarihinde güncellenmiştir.