Carrefour des Ateliers FLE

Küçük Prens Okulları, Marmara Üniversitesi, Fransız Kültür Merkezi ve İstanbul Fransızca Öğretmenleri Derneği’nin birlikte düzenlediği “Carrefour des Ateliers FLE” adlı etkinlik 1 Aralık 2018 tarihinde Küçük Prens Okullarının ev sahipliğinde gerçekleştirilmiştir. Etkinliğin teması "Pratiques innovantes de lecture-écriture dans l'apprentissage du français" oalrak belirlenmiştir.

Yabancı dil olarak Fransızca Öğretimine yönelik beş farklı atölye çalışması gerçekleştirilen etkinlikte SAJEV Başkanı Demir Kısakürek ve Eğitim Ataşesi Bruno Delvallée’nin açılış konuşmalarının ardından Franck Le Cars, “Erasmus +"; Marie Gola ise “Florilège” projesi ve “Ecriv’EN” hakkında sunumlar yaptılar.

Atölyelere Marmara Üniversitesi Atatürk Eğitim Fakültesi Fransızca Öğretmenliği Ana Bilim Dalından öğretim elemanları ve öğretmen adayları katılmıştır.

Bu sayfa French Language Teaching tarafından en son 28.04.2021 21:32:49 tarihinde güncellenmiştir.