Avril Didactique 2 - 15 Nisan 2021 Evaluation, certification, CECRL : interprétations plurielles, logiques contradictoires... et renforcement de dynamiques homogénéisantes ?

Tours Üniversitesi'nden Emekli Prof. Dr. Véronique CASTELLOTTI, Prof. Dr. Emmanuelle HUVER ve Doktora öğrencisi Alper ASLAN, Avril Didactique kapsamında Evaluation, certification, CECRL : interprétations plurielles, logiques contradictoires... et renforcement de dynamiques homogénéisantes ? başlıklı sunumu yapmıştır. İlgili sunumda yabancı dil öğretimi için referans kabul edilen CECRL'de ölçme-değerlendirme, sertifika sürecinden bahsedilmiştir. Ek olarak yakın zamanda ek bir metin ile güncellenen CERCL'nin beraberinde getirdiği yeniliklere bakılmış ve DELF sınavı özelinde incelenmiştir. İlgili oturum pandemi dolayısıyla zoom üzerinden 15 Nisan 2021 günü 14.00-16.00 arasında gerçekleştirilmiştir.

Bu sayfa French Language Teaching tarafından en son 04.01.2023 16:21:13 tarihinde güncellenmiştir.