INALCO Üniversitesi'nden Ana Bilim Dalımıza ve Erasmus Ofise Ziyaret

INALCO Üniversitesi'nden Ziyaret

INALCO Üniversitesi Erasmus Direktör Yardımcısı Prof. Dr. Gilles FORLOT ana bilim dalımızı ziyaret etmiştir. İlgili görüşmeye Atatürk Eğitim Fakültesi Erasmus Koordinatörü Prof. Dr. Yaprak Türkân YÜCELSİN TAŞ, Ana Bilim Dalı başkanı Prof. Dr. Füsun SARAÇ, Ana Bilim Dalı Erasmus Koordinatörü Naci Serhat BAŞKAN ve ana bilim dalı öğretim üyeleri katılmışlardır. Söz konusu görüşme kapsamında yeni yapılacak anlaşma çerçevesinde görüşmeler yapılmıştır. Görüşmenin ardından Erasmus Ofis'e geçilmiştir. Erasmus Ofis'te de ilgili görüşmeler ve yapılacak anlaşmalar konuşulduktan sonra Prof. Dr. Gilles Forlot'ya hediyeleri takdim edilmiştir.

Bu sayfa French Language Teaching tarafından en son 08.12.2022 09:51:08 tarihinde güncellenmiştir.